Ota yhteyttä

Nyt kannattaa yrittää

Tarvitsisitko rahoitusta yrityksesi kehittämiseen? Ota selvää, olisivatko maaseudun yritystuet mahdollisuus sinulle. Lähetä meille kysymyksesi, niin ohjaamme sen alueesi asiantuntijan vastattavaksi.

[recaptcha]

Yritys-Suomen puhelinpalvelu alkaville ja toimiville yrityksille vastaa myös yrityksen perustamiseen ja yritysrahoitukseen liittyviin kysymyksiin, p. 0295 020 500 .

Maaseutuohjelma

Maaseutuohjelma, virallisemmin Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020, on työkalu, jolla kehitetään suomalaista maaseutua ja samalla koko maata. Suomessa maaseuduksi luetaan 95 % pinta-alasta.

Vuosina 2014-2020 maaseutuohjelmasta on haettavissa reilut 8 miljardia euroa erilaisia tukia, joiden avulla kehitetään maaseutua toteuttamalla mitä erilaisempia ideoita – periaatteessa vain mielikuvitus on rajana, kunhan idealla tehdään maaseudusta parempi paikka asua, elää tai yrittää ympäristöasioita unohtamatta. Osa maaseutuohjelman rahoituksesta on kansallista rahoitusta ja osa rahoituksesta tulee EU:n maaseuturahastosta.

Maaseutuohjelman tukia voivat hakea muun muassa viljelijät, maaseudun yritykset, maaseudun asukkaat, oppilaitokset, kehittäjäorganisaatiot ja kunnat. Tukia haetaan ELY-keskuksista ja paikallisista Leader-ryhmistä.

Maaseutuohjelman toimia voit seurata somessa mm. tunnisteiden #maaseutu2020, ”LeaderFi ja @maaseutufi avulla. Facebook-sivumme on maaseutu – tilaa elämälle.