Ota yhteyttä

Nyt kannattaa yrittää

Tarvitsisitko rahoitusta yrityksesi kehittämiseen? Ota selvää, olisivatko maaseudun yritystuet mahdollisuus sinulle. Lähetä meille kysymyksesi, niin ohjaamme sen alueesi asiantuntijan vastattavaksi.

[recaptcha]

Yritys-Suomen puhelinpalvelu alkaville ja toimiville yrityksille vastaa myös yrityksen perustamiseen ja yritysrahoitukseen liittyviin kysymyksiin, p. 0295 020 500 .

Mahdollisuuksien maa on hyvä paikka yrittää

Yrittäminen kannattaa – on kyse sitten maaseutumatkailusta, pienpanimosta tai vaikka pelifirmasta. Maaseudun yritystuet tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisille yrityksille, aloitteleville ja laajentaville, toimintansa kehittämiseen. Yllättävän moni yrittäjä ei valitettavasti tiedä, että hänen yrityksensä sijaitsee maaseudulla ja olevansa näin oikeutettu kyseisiin tukiin.

Apua yritysideasi eteenpäin viemiseen saat Yritys-Suomi-verkkopalvelusta ja puhelinpalvelusta. Jos suunnittelet yrityksen perustamista ja sävelet alkavat olla selvillä, tarkista alla olevan postinumerohaun avulla ovatko maaseudun yritystuet mahdollisesti juuri sinua varten. Tämän jälkeen voit ottaa yhteyttä ELY-keskusten ja Leader-ryhmien asiantuntijoihin, joilta saat maaseudun yritystukien hakemiseen. Nyt tuumasta toimeen!

Maaseutu vai kaupunki?

95 % Suomesta on maaseutua. Syötä postinumerosi ja katso asutko maaseudulla. Maaseudun yritystuissa voi olla jotain sinullekin.

Kysy maaseudun yritystuista

Jos yrityksesi sijaitsee maaseudulla ja sinulla on jo valmis liiketoimintasuunnitelma tai haluat kehittää nykyistä yritystäsi, ota selvää, olisivatko maaseudun yritystuet mahdollisuus sinulle.

Uskaltaisko yrittää?

Testaa, millainen maaseudun yrittäjä sinä voisitkaan olla!
Tee testi