Ota yhteyttä

Nyt kannattaa yrittää

Tarvitsisitko rahoitusta yrityksesi kehittämiseen? Ota selvää, olisivatko maaseudun yritystuet mahdollisuus sinulle. Lähetä meille kysymyksesi, niin ohjaamme sen alueesi asiantuntijan vastattavaksi.

[recaptcha]

Yritys-Suomen puhelinpalvelu alkaville ja toimiville yrityksille vastaa myös yrityksen perustamiseen ja yritysrahoitukseen liittyviin kysymyksiin, p. 0295 020 500 .

Solid Water tähtää vientimarkkinoille

Solid Water on ilmajokelainen vesihuollon yritys, joka tarjoaa palveluita sekä teollisuudelle että kunnalliselle puolelle. Yritys suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä ratkaisuja jätevesi- ja puhdasvesiratkaisuihin. Osaamisalaan kuuluu kaikki vesihuollon ratkaisut suunnittelusta rakentamiseen, hitsaukseen ja sähköistyksiin, huolto- ja kunnossapitotöihin.

SolidWater_22
Solid Water suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä jätevesi- ja puhdasvesiratkaisuja. Yrityksen osaamiseen kuuluu vesihuolto aina suunnittelusta rakentamiseen, hitsaukseen ja säköistyksiin, huolto- ja kunnossapitotöihin.​

Solid Waterin tavoitteena on olla vuonna 2016 vakaalla taloudellisella pohjalla oleva, tunnettu vesihuoltoalan yritys, joka toimii omissa toimitiloissaan Ilmajoella. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi on hyödynnetty maaseudun yritysrahoitusta monipuolisesti.

− Halusimme kehittää Solid Waterin toimintaa monipuolisesti: yhdenmukaistaa laitteet niin, että ne olisivat mahdollisimman hyvin toisiinsa sopivia ja panostaa entistä enemmän yrityksen viestintään. Saimme maaseutuohjelmasta yritystukea, jonka avulla pystyimme teettämään tuotteistamme 3D-kuvat ja tuotekortit, joissa on tietoa laitteista mahdollisimman kansanomaisella kielellä, Solid Waterin toimitusjohtaja Jouko Korpi kertoo.

 

SolidWater_1
Yhdistyksen liikevaihdon kasvun lisäksi yrityksen työntekijämäärä on kasvanut alun neljästä nykyiseen yhdeksään henkilöön.

Yrityksen toiminta on kehittynyt voimakkaasti:

− Keväällä 2014 yritys hankkikin omat toimitilat mahdollistaakseen yrityksen kasvun. Uusien tilojen uskotaan tuovan asiakkaan näkökulmasta lisää uskottavuutta ja samalla ne parantavat työtehokkuutta sekä lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä. Yrityksen liikevaihdon kasvun myötä yrityksen työntekijämäärä on kasvanut alun neljästä nykyiseen yhdeksään henkilöön.

Yhteistyön tekeminen muiden toimijoiden kanssa on kuulunut Solid Waterin strategiaan alusta asti.

− Toiveena on, että menestys toisi menestystä muillekin. Tarkoituksena on tehdä yhteistyötä, ei kilpailla, Korpi sanoo..

Solid Waterin rekisteröityjä PMT-tuotteita on myyty jo useisiin maihin, muun muassa Venäjälle ja useisiin Euroopan maihin. Yksi tulevaisuuden tavoitteista on, että toiminta nojautuisi 70 prosenttisesti vientiin.

< TAKAISIN YRITTÄJYYSTARINOIHIN