Ota yhteyttä

Nyt kannattaa yrittää

Tarvitsisitko rahoitusta yrityksesi kehittämiseen? Ota selvää, olisivatko maaseudun yritystuet mahdollisuus sinulle. Lähetä meille kysymyksesi, niin ohjaamme sen alueesi asiantuntijan vastattavaksi.

[recaptcha]

Yritys-Suomen puhelinpalvelu alkaville ja toimiville yrityksille vastaa myös yrityksen perustamiseen ja yritysrahoitukseen liittyviin kysymyksiin, p. 0295 020 500 .

Arctic Warriors: Yöttömän yön yrtti – maailman paras superruoka

Ruusujuuri, väinönputki ja ennen kaikkea nokkonen. Siinä kolme Lapin kasviaarretta, joita kansanparantajat ovat käyttäneet vuosisatoja ja jotka nykytiedekin tunnustaa. Arctic Warriors ”sotii” Lapin puhtaiden ja voimakkaiden luonnontuotteiden puolesta: kasvit jäävät metsiin samalla kun maahan tuodaan ulkomailta yrttejä.

Lue Lisää

Äksyt Ämmät: Matkailuyrittäjän pokka pitää

Nuorempana Minna Murtonen inhosi sivakointia ja erityisesti koulun hiihtokilpailuja. Sijoitus oli satavarmasti toiseksi viimeinen. Tämä siksi, että yksi luokkakavereista tapasi kisan ajaksi istua kannon nokkaan kuunteleman linnunlaulua. Tahmeasta alusta huolimatta nykyään Murtonen suorastaan asuu ladulla. Hänen yrityksensä Äksyt Ämmät tarjoaa aktiivilomia kesät-talvet: hiihtoa, melontaa, matkapyöräilyä, jousiammuntaa, yrttivaelluksia ja lumikenkäilyä.

Lue lisää

Salibandyn grand old man: ”Tärkeintä on tekemisen vapaus”

Otsikossa liioitellaan. Jii-Tee Sportin vetäjä Jukka Tervo ei ole vielä vanhaa nähnytkään, vaikka on salibandyn jo kolmisenkymmentä vuotta sitten aloittanut. Se oli rakkautta ensilyönnillä. Seurasi peliura harrastajana ja sittemmin maajoukkuepelaajana. Yksi asia Tervoa harmitti: salibandyn arvostus ja tunnettuus oli 1980-luvulla nollassa. Asiaan oli saatava muutos.

Lue lisää