Ta kontakt

Nu lönar det sig att försöka

Behöver du finansiering för att utveckla ditt företag? Ta reda på om företagsstöden för landsbygden är en möjlighet för dig. Skicka dina frågor till oss, så förmedlar vi dem till experten i ditt område, som ger dig svar.

[recaptcha]

FöretagsFinland-telefontjänst för nya och etablerade företag svarar också på frågor om företagets grundande och utvecklande av företagsverksamheten, tel. 0295 020 501 .

Möjligheternas land – grogrund för företagare och företag

Företagsstöden för landsbygden skapar möjligheter för företagare att utveckla sin verksamhet. Ett villkor för stödet är att ditt företag ökar landsbygdens livskraft och för med sig nya utkomstmöjligheter.

Kolla stöd

Det behövs nya företag på landsbygden, men lika viktigt är det att sporra nuvarande företag att utveckla och utvidga sin verksamhet. Vill du bli företagare? Företagsamhet lönar sig.

Bli företagare

Det är utmanande att vara företagare, därför erbjuder vi också stöd under vägen. Läs berättelserna där riktiga företagare berättar om utmaningarna som företagare och hur man lyckas. Företagandet har blivit en livsstil för alla.

Företagarberättelser
Ansök om stöd elektroniskt i Hyrrä
Ansök om stöd

Vågar jag försöka?

Testa hurdan landsbygdsföretagare du skulle kunna vara!
Gör testet