Ta kontakt

Nu lönar det sig att försöka

Behöver du finansiering för att utveckla ditt företag? Ta reda på om företagsstöden för landsbygden är en möjlighet för dig. Skicka dina frågor till oss, så förmedlar vi dem till experten i ditt område, som ger dig svar.

[recaptcha]

FöretagsFinland-telefontjänst för nya och etablerade företag svarar också på frågor om företagets grundande och utvecklande av företagsverksamheten, tel. 0295 020 501 .

Möjligheternas land är en bra plats att försöka

Företagsamhet lönar sig – vare sig det gäller landsbygdsturism, småskaliga bryggerier eller varför inte en spelfirma. Företagsstöden för landsbygden erbjuder möjligheter för många slags företag att utveckla sin verksamhet, både nystartade och expanderande. Överraskande många företagare vet tyvärr inte att deras företag befinner sig på landsbygden och därför är berättigad till dessa stöd.

Du får hjälp att föra din företagsidé framåt på FöretagsFinlands webbplats och telefontjänst. Om du planerar att starta ett företag och alla bitar börjar falla på sin plats ska du kontrollera med postnummersökningen nedan om företagsstöden för landsbygden eventuellt finns till just för dig. Efter det kan du kontakta NTM-centralernas och Leader-gruppernas experter som ger dig råd om hur du ansöker om företagsstöd. Nu från ord till handling!

Landsbygd eller stad?

Finland består till 95 % av landsbygd. Mata in ditt postnummer och kolla om du bor på landsbygden. Det kan finnas något för dig i företagsstöden för landsbygden.

Fråga om företagsstöden för landsbygden

Om ditt företag ligger på landsbygden och du redan har en färdig affärsplan, eller om du vill utveckla ditt nuvarande företag, ska du ta reda på om företagsstöden för landsbygden är en möjlighet för dig.

Vågar jag försöka?

Testa hurdan landsbygdsföretagare du skulle kunna vara!
Gör testet